Cégismertető

Az Assixo Informatikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaságot 2005. áprilisában hoztuk létre. Cégünk elődje, az e-Média Informatikai Bt. sikereit látva a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy bővitik a cég tevékenységi és működési körét.

Cégünk az elmúlt évek alatt jelentős fejlődésen ment keresztül. Egy kis vállalkozásból komoly megrendelők megbízható partnereivé váltunk. Úgy gondoljuk, hogy munkánk eredményességét minden esetben a megrendelő elégedettségén és az elkészült termék minőségén lehet lemérni, ezért a munka minőségében és pontosságban nem ismerünk megalkuvást. Innovatív képességünk pedig számunka és partnereink számára is előnyöket hoztak és előnyöket fognak biztosítani a jövőben is.

Bár nevünk megváltozott, filozófiánk változatlan. Elkötelezett követői vagyunk a XXI. század technológiai fejlődésének és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezeket a fejlődéseket partnereink saját hasznukra fordítsák.

A reneszánsz géniuszokat követve úgy véljük, a világot a maga komplexitásában szükségszerű szemlélni. Ezért alkalmazzuk a legmodernebb technikai eszközöket és innovatív alkalmazásokat, ezért keressünk mindig a tökéletes megoldást és - talán - ezért választanak minket egyre többen.

Filozófiánk

Az Assixo Kft. és elődje immáron évtizedes múltra tekint vissza, így elmondhatjuk, hogy cégünk egy igazi Milleniumi vállalkozás. Az ezredforduló így reményeink szerint számunkra és partnereink számára többet fog jelenteni, mint pusztán az idő múlásának egy mérföldkövét.

Megalakulásunk óta elkötelezett követői vagyunk a XXI. század technológiai fejlődésének és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezeket a fejlődéseket partnereink saját hasznukra fordítsák.

Ezen technológiai fejlődésen belül is nagy szerepet játszanak életünkben a közösségi használat filozófiájára épülő nyílt forráskódú rendszerek. Munkatársaink elkötelezettsége ezen a téren nem kérdésés, minden fórumon, ahol lehetőség nyílik bemutatjuk az embereknek a szoftverhasználat ezen új módját. Reményeink szerint eljön az idő, amikor a szoftverek írásának célja elsődlegesen nem az azonnali haszonszerzés, hanem a minőségi munkával előállított tudás és az ezzel megszerezhető értékek lesznek. Úgy gondoljuk, ez válna a közösség hasznára.

Munkatársaink

Illés Viktor

1980-ban született Budapesten. 2005-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán, mérnök informatikus.

Közel húsz éve foglalkozik programozással, a számítógéppel való barátsága egészen a Commodore-os időkig nyúlik vissza. 1992 óta foglalkozik rendszeresen programozással, első honlapját 1997-ben készítette el.

Az Assixo munkájában neki köszönhetjük, hogy minden szép és esztétikus külsőt nyer.

Beszélt idegen-nyelvek: angol, német

Szakterület: grafikai és animációs megoldások készítése, honlap tervezés és építés, Unix/Linux és Microsoft rendszerek tervezése és üzemeltetése.

Hobbi: Vitorlázás, kerékpározás, squash, fotózás, 20. századi technika-történet.

Takács Anna

Az Assixo munkájában neki köszönhetjük, hogy céges dolgaink nincsenek elfelejtve, hogy stabil háttér van a munkánk mögött.

Beszélt idegen-nyelv: angol

Hobbi: rózsái ápolása, nevelése